LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI (2018-2019 GÜZ)

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI (2018-2019 GÜZ)

*BAŞVURU YAPACAK ADAYLARA ÖNEMLE DUYURULUR*

1. “Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı” na Online Başvuru sırasında ilgili programlarda istenilen (ALES, Transkript, Mezuniyet Belgesi, Formasyon Belgesi ve Yabancı Dil Sınavı) belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur. İstenilen belgelerin eksik yüklenmesi halinde başvuru geçersiz sayılır.
  2. Lisans tamamlama yapan adayların mezuniyet not ortalaması hesaplanırken (Ön Lisans +Lisans) her iki transkriptte de notların yüzlük karşılıklarının toplamının ikiye bölünmesiyle elde edilen not kullanılmalıdır.Ayrıca (Ön Lisans +Lisans) her iki transkriptte de Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı” na yüklemeleride gerekmektedir.
  3. On-line Başvuru Formu Çıktısı başavuru tarihleri bittikten sonra alınamadığı için adayların başvuru tarihleri arasında On-line Başvuru Formu Çıktısını almaları zorunludur.

AŞAĞIDAKİ LİNKTE YAYINLANAN “ONLİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR”I OKUMADAN ONLİNE BAŞVURUNUZU YAPMAYINIZ.

ONLİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR(TIKLAYINIZ).

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ