TEZ KONUSU ÖNERİ FORMU HAKKINDA

“TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR”

25 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğimizin “Enstitü anabilim/anasanat dalı başkanlığı, kredili derslerini ve seminer dersini/çalışmasını başarıyla tamamlayan öğrencinin danışmanıyla beraber belirlediği tez konusunu etik kurul onayı gerektiriyorsa etik kurul onayı ile birlikte en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar, ders döneminin uzaması halinde ise en geç dördüncü yarıyıl sonuna kadar enstitüye önerir ve tez konusu enstitü yönetim kurulu onayı ile kesinleşir.” şeklindeki 40. maddesinin 1. fıkrası hükmü gereğince 2016-2017 Güz Yarıyılı ve öncesi kayıtlı olan öğrencilerin 2017-2018 Bahar Yarıyılı 4. yarıyılları olduğundan  tez konularını danışman ile birlikte belirleyerek anabilim dalı başkanlığı aracılığı ile 14.09.2018 tarihi mesai bitimine kadar Enstitüye önerilmesi gerekmektedir.