SEMİNER VE TEZ SUNUMLARI HAKKINDA

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Seminer Sunumlarını, öğrenciler  en geç 14 Haziran 2019 tarihine kadar yapmaları ve gerekli belgeler ile birlikte Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.(4. Dönemde olup Seminer Sunumlarını Zamanında Yapmayan Öğrencilerinin Enstitü ile İlişikleri Kesilecektir.)

Tezli ve Tezsiz yüksek lisans son dönemindeki öğrenciler için en geç 6 Eylül 2019 tarihine kadar savunma ve mezuniyetle ilgili bütün işlemlerini eksiksiz olarak tamamlayarak tezlerin veya projelerin en son halini Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.(Son Dönemlerinde olup Zamanında İşlemlerini Tamamlayamayan Öğrencilerinin Enstitü ile İlişikleri Kesilecektir.)

Öğrencilerin mezuniyet problemleri yaşamaması adına Yukarıda belirtilen hususlara azami dikkat göstermesi gerekmektedir.