2022-2023 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI (GÜNCELLENMİŞTİR)

*BAŞVURU YAPACAK ADAYLARA ÖNEMLE DUYURULUR*

  1. Online Başvuru sırasında ilgili programlarda istenilen (ALES, Transkript Belgesi, Mezuniyet Belgesi,  Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi ve Yabancı Dil Belgesi İsteyen Yüksek Lisans Programı ile Doktora Programları için Yabancı Dil Sınavı, KVK Mevzuatı Uyarınca Lisansüstü Programlara Başvuru Süreci Aday Öğrenci Aydınlatma Metni (İmzalı olacak şekilde) belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur. İstenilen belgelerin eksik yüklenmesi halinde başvuru geçersiz sayılır.
  2. Transkript belgesinde genel not ortalaması 4’lük sistemde olup 100’lük not karşılığı bulunmayanlar için YÖK’ün 100’lük not dönüşümü tablosu kullanılır. Transkript belgesinde 4’lük ve 100’lük genel not ortalaması (GANO) bulunan veya sadece 100’lük notu bulunan adaylar 100’lük notu kullanması zorunludur. 
  3. On-line Başvuru Formu Çıktısı başvuru tarihleri bittikten sonra alınamadığı için adayların başvuru tarihleri arasında Online Başvuru Formu çıktısını almaları zorunludur. 

BAŞVURU İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KVK Mevzuatı Uyarınca Lisansüstü Programlara Başvuru Süreci Aday Öğrenci Aydınlatma Metni Formu İçin Tıklayınız (İmzalı Olarak Yükleyiniz)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email