ANKET ÇALIŞMASI

”Sağlık Hizmetlerinde Ağızdan Ağıza Pazarlamanın Hastane Tercihi Üzerine Etkisinde Doktor Markalaşmasının Aracılık Rolü” ile ilgili Yüksek Lisans Öğrencileri, Akademik ve İdari Personeller İçin Anket Uygulaması Yapılacaktır. Ankete Katılmak İçin Tıklayınız.

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI (2022-2023 BAHAR)

*BAŞVURU YAPACAK ADAYLARA ÖNEMLE DUYURULUR* Online Başvuru sırasında ilgili programlarda istenilen (ALES, Onaylı Mezuniyet Transkript Belgesi, Mezuniyet Belgesi, Yabancı Dil Belgesi İsteyen Yüksek Lisans Programı ile Doktora Programları için Yabancı Dil Sınavı ve KVK Mevzuatı Uyarınca Lisansüstü Programlara Başvuru Süreci Aday Öğrenci Aydınlatma Metni (İmzalı olacak şekilde) belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur. İstenilen belgelerin eksik yüklenmesi halinde başvuru… Okumaya devam et LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI (2022-2023 BAHAR)