KAYIT DONDURMA SÜRECİ İLE İLGİLİ SENATO KARARI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

İlgi: 31.03.2020 tarihli 58454 sayılı YÖK yazısı. (Tıklayınız)

İlgi yazı gereğince; 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı olacak şekilde, Üniversitemiz Senatosu’nun kayıt dondurma başvurularına ilişkin almış olduğu 09.04.2020 tarihli ve 08/07 sayılı karar aşağı çıkarılmıştır.

1.Kayıt dondurma başvuruları 30 Nisan 2020 tarihine kadar yapılabilecektir.

2.Öğrencilerin kayıt dondurma başvurusu yapabilmeleri için 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ders kaydı yaptırmış olmaları gerekmektedir.

3.Kayıt donduracak öğrencilerin Enstitü Web Sayfamızın  “Belgeler” kısmında yer alan  “Kayıt Dondurma Talep Dilekçesini” doldurarak bu dilekçeyi şahsen, posta yolu veya elektronik ortamda Anabilim Dalı Başkanlığına iletmeleri gerekmektedir. Devamındaki süreçte Anabilim Dalı Başkanlığı öğrencinin talebini danışmanının görüşü ile birlikte EBYS üzerinden Enstitümüze iletecek, Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile Enstitü Web Sayfamızın  “Duyurular” kısmından ilgili sonuçlar ilan edilecektir.